EUROMODELBOUW 25-26 nov 2023 LIMBURGHAL GENK (BE)za/zo 10u - 18u

06-11-2023

Euromodelbouw 2023

Zoals vorig jaren zal BMSA hier ook aan deelnemen met modelbouwboten en de treinbaan

Op zaterdag 25 en zondag 26 november 2023 (telkens van 10 tot 18u) kan iedereen weer wegdromen op de grootste modelbouwbeurs van België. In de Limburghal te Genk maken honderden met radio-controle gestuurde boten, trucks, drones, vliegtuigen, auto's, duikboten, helikopters, tanks, grondverzetters, kranen, er een waar feest van.

De vele duizenden bezoekers zullen er kunnen genieten van alle facetten van de modelbouw. Als volleerd piloot mogen ze zelf de knoppen bedienen en er met R/C modellen varen, rijden en vliegen. Iedereen kan zijn kindertijd her/beleven en genieten van ongelooflijke Lego creaties, kermissen, circussen, meccano, Fisher technic, papier- en lucifer modelbouw, poppenhuizen,...

Ook de modeltrein liefhebbers zullen op deze nieuwe editie smullen bij het aanschouwen van de werkende modeltreinbanen uit verschillende landen en in diverse schalen. Daarnaast zijn de meeste producenten van modeltreinen en scenery-materialen aanwezig. Voor de echte liefhebber is er ook de grote internationale verkoop- en 2de-handsbeurs.

We hopen jullie te mogen verwelkomen in november 2023 op de Euromodelbouw Expo te Genk!

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin